Zorlu’dan açıklama: Gökdelenle ilgili herhangi bir ortaklığımız söz konusu değildir!

İzmir Pasaport’ta yer alan tütün depoları ve alışveriş merkezinin bulunduğu alana Zorlu Holding tarafından yapılması planlanan 42 katlı ve 146 metre yüksekliğindeki gökdelen için Güçbirliği Holding ve Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu'dan açıklama geldi.


Zorlu’dan açıklama: Gökdelenle ilgili herhangi bir ortaklığımız söz konusu değildir!

Pasaport’taki Passtel AVM ve eski tütün depolarının bulunduğu 3 bin 532 metrekarelik alana 42 katlı ve 146 metre yüksekliğinde yapılması planlanan gökdelen ile ilgili olarak Güçbirliği Holding  ve Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu'dan açıklama geldi.

Açıklamada proje ile ilgili herhangi bir ortaklığın bulunmadığı ve isim benzerliğinden kaynaklandığı belirtildi.

Yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

 

“İzmir’in, Konak İlçesi Pasaport mevkiindeki  Pastel AVB ve eski tütün depolarının bulunduğu alana yapılması planlanan 42 katlı gökdelen projesi, son günlerde gündemin önemli maddelerinden biri haline gelmiştir. Zorlu Holding tarafından gerçekleştirilen bu proje ile ilgili olarak tarafımıza müracaat edilip, bilgi alınmak istenmektedir. Güçbirliği Holding  ve Mazhar Zorlu Holding olarak, pasaportta gerçekleştirilecek projede herhangi bir ortaklığımız söz konusu değildir. Bu konu ile ilişkilendirilmemiz, sadece isim benzerliğinden kaynaklanmaktadır. Farklı değerlendirmelere muhatap olmamak adına bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.”