EFES SELÇUK BEŞ AÇILIŞLA TAÇLANIYOR

Efes Selçuk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla 25 Kasım Pazartesi günü gerçekleşecek beş açılışla taçlanıyor. Gerçekleşecek olan açılışlarla kentte kadınlar, çocuklar ve engelliler için önemli projeler hayata geçmiş olacak.


EFES SELÇUK BEŞ AÇILIŞLA TAÇLANIYOR

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 25 Kasım’da yapılacak açılışlarla kentte sosyal sorumluluk adına önemli işlere imza atıyor. Bademlik Gökkuşağı Parkı, Masal Evi, Çocuk Kafe, Efes Engelsiz Yaşam Merkezi ve kent merkezinde açılacak olan Artemis Heykeli’nin açılışı 25 Kasım Pazartesi günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla gerçekleşecek. 

Çocuklar, kadınlar ve engelliler başta olmak üzere Efes Selçuk’ta yaşayan tüm kentlilerin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla önemli projelere imza atan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile beş ayrı noktada açılış kurdelesi kesecek. 

ARTEMİS YENİDEN YERİNDE 

Deppo Efes bünyesinde geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan ve tarım sektöründe çalışan kadınlar için büyük önem arz eden Masal Evi’nin resmi açılışı Başkan Soyer’in katılımıyla gerçekleşecek. Gazi Kafe yanında yer alan ve çocukların her türlü oyun ve aktiviteyi gerçekleştirebileceği Çocuk Kafe, daha önce Efes Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi olan yer Engelsiz Merkez ve 14 Mayıs Mahallesi Bademlik Caddesi üzerinde uzun süredir talep edilen çocuk parkının açılışının ardından; uzun yıllar Efes Selçuk’un sembollerinden olan Artemis Heykeli de tüm görkemiyle eski yerini alacak. 

Kentte yaşayan tüm bireylerin özellikle de kadınlar, çocuklar ve engellilerin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen projelerden Deppo Efes Masal Evi saat 09.00’da, Bademlik Gökkuşağı Parkı (14 Mayıs Mahallesi Bademlik Caddesi)  saat 09.30’da, Efes Engelsiz Yaşam Merkezi (Eski Kültür Sanat Evi) saat 10.15’te, Çocuk Kafe (Gazi Kafe Yanı) saat 10: 30’da ve Artemis Heykeli’nin açılışı (Vakıfbank Önü) saat 11.00’de gerçekleşecektir.