Gençlik Kolları Başkanından jet yanıt; “Pazartesiyi merakla bekliyorum”

CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır, İlçe Başkanı Uğur Yelekli’nin, “Gençlik kolları başkanı CHP’li gençlik kolu başkanı olduğunu unutmuş, pazartesi ona hatırlatacağım” sözlerine cevap verdi.


Gençlik Kolları Başkanından jet yanıt; “Pazartesiyi merakla bekliyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi delege seçimleri bu hafta sonu start verdi. Karşıyaka’da gergin geçen delege seçimleri devam ediyor. İmbatlı ve Tuna mahallelerinde ilçe başkanı Uğur Yıldırım ve ilçe gençlik kolları başkanı Burak İnanır’ın arasında bir gerginlik yaşandı. Uğur Yıldırım’ın seçimin gerçekleştiği yerdeki gençlere “sizin burada ne işiniz var, militanlık yapmayın” demesi üzerine ilçe gençlik kolları başkanı Burak İnanır araya girdi. Gerginliğin ardından Uğur Yıldırım gazetecilere  “Gençlik kolları başkanı CHP’li gençlik kolu başkanı olduğunu unutmuş, pazartesi ona hatırlatacağım” diye konuştu. 
Açıklamanın üzerine konuşan ilçe gençlik kolları başkanı Burak İnanır, “ Tepki gösterilmesine şaşırdım. Kendisi nasıl ilçe başkanıysa bende bu ilçenin gençlik kolu başkanıyım. Sandıkları ziyaret etmek seçimin sakin ve güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlamak gençlik kollarının asli görevidir. Tarafsız bir şekilde seçim güvenliğini sağlamamızın sorgulanmasını anlayamadım. Pazartesiyi dört gözle bekliyoruz. Neyle gelineceğini merek ediyorum” dedi.