“ENGEL TANIMAYANLAR” ile BOCCIA TURNUVASI AGORA AVM’DE!

Sosyal sorumluluk projelerine yıl boyunca önem ve yer veren Agora Alışveriş Merkezi, bu kez “Engel Tanımayanlar” ile Boccia Turnuvası’nda engelli sporcuları ağırlayacak.


“ENGEL TANIMAYANLAR” ile BOCCIA TURNUVASI AGORA AVM’DE!

 

 “Engeller Kalkıyor, Yüzler Gülüyor” Sloganıyla Hayata Geçen Proje Agora’da! 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Agora Alışveriş Merkezi’nin ev sahipliğinde Celal Akdeniz anısına “Engel Tanımayanlar” adı altında boccia turnuvası düzenleyecek. 

“Engeller kalkıyor, yüzler gülüyor” sloganıyla hayata geçecek olan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki Boccia Turnuvası, 6 Kasım Çarşamba günü Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Saat 13.00’de başlayacak organizasyonda 56 engelli sporcu birbiriyle dostluk içinde yarışacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yapacağı organizasyona İzmir’den birçok belediye katılım gösterecek. Gaziemir Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Foça Belediyesi ve Buca Belediyesi’nin boccia takımları Agora Alışveriş Merkezi’nde 6 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’te başlayıp akşama kadar sürecek yarışmalarda toplam 60 sporcu ile boy gösterecek.