Başkan Oğuz’dan Kadın Kooperatiflerine ve Eğitime Destek

Urla Belediyesi,Urla Eğitim Vakfı ve S.S Gülbahçe Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifiarasında işbirliği protokolü imzalandı. Yapılan işbirliğinin hayırlı olmasını dileyen Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz; “Önceliğimiz her zaman çağdaş ve ilericieğitim ile sağlıklı nesiller yetiştirmek, kadınlarımızın ise sosyal ve ekonomik hayatta daha çok yer almasını sağlamak olmuştur” dedi.


Başkan Oğuz’dan Kadın Kooperatiflerine ve Eğitime Destek

Kadın Kooperatifi ile imzalanan protokol kapsamında ilçedeki kadınların üretimlerine destek olmak, yapılan faaliyetlerde temel ihtiyaçları karşılama ve kadın emeği konusunda farkındalık çalışmaları hedefleniyor. Eğitim Vakfı ile imzalanan protokol kapsamında ise gençlere yararlı bilgi, beceri kazandırmak, bireylerin yeteneklerinin geliştirilmesinde ve eğitim bilincinin yükseltilmesinde katkıda bulunmak, bedensel, ruhsal ve zihinsel yönden sağlıklı nesillerin yetişmesini destekleme, eğitim, spor gibi sosyal ve kültürel alanlarda faaliyetler düzenlenmesi hedefleniyor.

Gülbahçe Kadın Kooperatifi ve Urla Eğitim Vakfı ile imzalanan protokolün Urla ve Urlalılar adına önemli olduğunu belirten Başkan Burak Oğuz " Yürütülen çalışmalarda işbirliği yapmaktan mutluyuz. Kooperatiflerimize her zaman sahip çıktık vedaha çok kooperatifleşmenin destekçisiyiz. Eğitim ise bizlerin vazgeçilmezidir. Atamızın yolunda, bilimin ışığında nesiller yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. İşbirliğimizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.