Buca’da Hakan Aysev rüzgârı esecek

İzmir’in kurtuluşunun 97’nci yıl dönümü, Buca’da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Belediye önünden bin metrelik dev Türk bayrağı eşliğinde gerçekleşecek kortejin ardından ünlü opera sanatçısı ve tenor Hakan Aysev ve birbirinden değerli sanatçıların konserleri Bucalılara unutulmaz anlar yaşatacak.


Buca’da Hakan Aysev rüzgârı esecek

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında gerçekleştirilen Kurtuluş Savaşı’nın İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşuyla taçlandığı 9 Eylül 1922'nin 97’inci yıl dönümü, Buca’da yine muhteşem bir etkinlik programıyla kutlanacak. 

BİN METRELİK DEV BAYRAKLI KORTEJİN ARDINDAN AYSEV KONSERİ

Kutlamalar, Kasaplar Meydanı’nda saat 19.00’da sanatçılar Aliyar Nihan ve Musa Koçer konserleriyle başlayacak. Ardından Buca Belediye Hizmet Binası’nın önünde saat 20.00’de bir araya gelecek Bucalılar, bin metrelik dev Türk bayrağıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç’ın da ortak olacağı coşku, Menderes Caddesi üzerinden Kasaplar Meydanı’na taşınacak. Meydanda, sanatçıların performanslarının ardından saat 21.00’de ünlü Türk opera sanatçısı ve tenor Hakan Aysev sahne alacak ve Bucalılara unutulmaz bir gece yaşatacak. 

POP VE TÜRK SANAT MÜZİĞİ EZGİLERİ 

Öte yandan, Buca Belediyesi Kültür Sanat Merkezi (BBKSM) de eşsiz bir konsere ev sahipliği yapacak.  BBKSM’deki konser saat 20.00’de başlayacak. Özlem Ertuğ & Doruk Çebi Trio’nun sahneye çıkacağı gecede, İzmir’in kurtuluşu pop ve Türk sanat müziği ezgileriyle kutlanacak.