FOÇA KENT KONSEYİ, GENEL KURUL TOPLANTISI YAPTI

Yeni Başkan ve Yürütme Kurulu Üyelerini belirleyen Foça Kent Konseyi, ilk Olağan Genel Kurul Toplantısını 3 Eylül 2019 Salı Günü gerçekleştirdi. Toplantı sonunda, mahalle ve çalışma meclislerinin oluşturulması ve kent sorunlarının bu meclislerde detaylandırılarak raporlandıktan sonra Foça Belediye Başkanlığı’na iletilmesi kararı alındı.


FOÇA KENT KONSEYİ, GENEL KURUL TOPLANTISI YAPTI

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki toplantıya, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, çalışma ve mahalle meclislerinde görev almak isteyen gönüllüler ve Foçalılar katıldı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Foça Kent Konseyi Başkanı Özlem Duvan Temizel’in açılış konuşmalarının ardından, istek ve öneriler değerlendirildi.

Kent Konseylerinin birçok bireyi bir arada tutan ve birlikte hareket ederek yaşadığı yere ve orada yaşayan insanlara ayrım gözetmeksizin katkı sağlayan yapılar olduğuna değinen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Foça Kent Konseyine her zaman destek vereceğimizin ve yapacağı tüm mücadelelerde yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim. Artık çalışma zamanı, bunu da hep birlikte yapacağız.’’dedi.