CAZ MÜZİK, FOÇA’YA ÇOK YAKIŞTI

Üç gün süren Foça Caz Günleri’nin son akşamında sahne alan Ricky Ford Quartet, Erkan Oğur Anatolian Blues ve Fatih Erkoç Jazz Project, harika konserleriyle iki bin dolayındaki dinleyiciye müzik ziyafeti çekti. 7’den 96’ya tüm müzikseverler neşeyle dans etti.


CAZ MÜZİK, FOÇA’YA ÇOK YAKIŞTI

Türkiye’nin önde gelen ve çok sevilen sanatçılarından Fatih Erkoç, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir konser sundu. Erkoç, klasik caz eserlerinin yanı sıra çok sevilen ‘‘Ellerim Bomboş’’ ve Özdemir Erdoğan’ın ‘‘Bana Ellerini Ver’’ şarkılarının caz versiyonlarını çalıp söyledi.

 

Foça bir harika

 

Foça’da ilk kez sahneye çıktığını belirten Fatih Erkoç, ‘‘Foça harika bir yer. Caz, pop, Türk Sanat Müziği ve Türkülerimizle yeniden sizlerle birlikte olmak isteriz. Belki Erkan Oğur ile birlikte bir konser veririz.’’dedi.

 

Fatih Erkoç, sahneye davet ettiği Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e; Caz Festivali’ni düzenlediği için kendisi ve sanatçı arkadaşları adına teşekkür etti.

 

Müzik ve sanat Foça’ya çok yakışıyor

 

Müziğin ve sanatın Foça’ya çok yakıştığını ifade Başkan Fatih Gürbüz;
‘‘Foça’mız için her şey, her geçen gün daha iyi olacak. Foça hak ettiği değerleri görecek. Daha önce de söylediğim gibi; ormanların yanmadığı, kadınların şiddete uğramadığı, her şeyin çok çok güzel olduğu, birbirimizi aşkla sevdiğimiz güzel günlerimiz olsun.’’dedi.

 

Başkan Fatih Gürbüz, Emine Bulut’u unutmadı

 

 

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, eşi Seçil Gürbüz ve ekibi ile birlikte, öldürülen Emine Bulut’u anmak ve kadın cinayetlerine tepki için, sahneye üzerlerinde #eminebulut yazılı siyah tişörtle çıktı. Alanı dolduran müzikseverler de alkışlarıyla kadına şiddeti protesto etti.