İZMİR PARK KADIN KULÜBÜ İLE YENİDEN!

İzmir Park Alışveriş Merkezi’nin büyük ilgi gören Kadın Kulübü etkinlikleri kısa bir yaz tatilinin ardından Eylül ayında dopdolu bir içerikle yeniden başlıyor.


İZMİR PARK KADIN KULÜBÜ İLE YENİDEN!

Kadınların boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini, kişisel gelişimlerine katkıda bulunarak bilgi ve becerilerini arttırmayı hedefleyen İzmir Park Kadın Kulübü, Eylül ayında üyeleriyle yeniden bir araya gelecek.

         Her Salı ve Çarşamba günü birbirinden renkli atölye çalışmaları düzenleyen İzmir Park, bu sezon üyelerini ilk olarak “Amigurumi Atölyesi”nde buluşturacak. Eğitmen Dilan İriz eşliğinde gerçekleşecek atölye çalışmalarında katılımcılar hem bu örgü tekniği hakkında bilgilenecek hem de dekoratif objeler üretecekler.

        Perşembe günleri sağlıktan güzelliğe, modadan kişisel gelişime kadar birçok konuda seminere ev sahipliği yapacak olan İzmir Park’ta 5 Eylül’de Diyetisyen Deniz Zünbülcan’ın “Yaz Sonrası Detoks Mucize Mi?” başlıklı semineri gerçekleşecek. 12 Eylül’de NLP Uzmanı ve Aile Danışmanı Zeliha Efe Korkmaz, anne ve çocuk arasında sağlıklı bir bağ kurmak için neler yapılması gerektiğini anlatırken, 19 Eylül’de Pilates Eğitmeni Ebru Pakirci sağlıklı bir bedene sahip olabilmenin ipuçlarını paylaşacak. 26 Eylül’de ise “Eylül Dünya Alzheimer Farkındalık Ayı” etkinlikleri kapsamında Doçent Doktor Nil Tekin “Öykülerle Alzheimer” adlı söyleşi ile İzmir Park’a konuk olacak.

        Tüm etkinliklerin ücretsiz olarak gerçekleştiği İzmir Park’ta, Kadın Kulübüne üye olup ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanabilmek için alışveriş merkezi danışma birimine müracaat edilmesi gerekiyor.