Çiğli Belediyespor Sezonu Açtı

Çiğli Belediyespor Kulübü 2019 – 2020 sezon açılışı, Çiğli Atatürk Stadında düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün açılış coşkusunu sporcu ve aileleriyle paylaştığı açılış töreninin ardından tüm sporcu, antrenör ve yöneticiler düzenlenen coşkulu kortej eşliğinde yürüdüler.


Çiğli Belediyespor Sezonu Açtı

Çiğli Belediyespor’un 2019 – 2020 sezonu açılış töreni Çiğli Atatürk Standında yoğun katılımın yaşandığı törenle yapıldı. Sezon açılış töreni jimnastik, voleybol, basketbol, tenis, yüzme, taekwondo, satranç, badminton, futbol branşları sporcularının ellerinde taşıdıkları Türk Bayraklarıyla yaptıkları yürüyüş ile başladı. Sporcu minikler ve gençler yürüyüş sırasında büyük alkış aldı.

AÇILIŞTA COŞKULU KALABALIK

Çiğli Belediyespor’un coşkulu sezon açılış törenine Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli Kaymakamı Kaya Çıtak, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, meclis üyeleri,  muhtarlar, CHP İlçe Başkanı Mert Özcan ve ilçe yönetimi, İyi Parti Çiğli İlçe Başkanı Hasan Şahin, sporcular, antrenörler, yöneticiler ve veliler katıldı.

“SPORDA İDDAMIZ VAR”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sporla ilgili hedefleri olduğunu belirterek “Bizim hedeflerimiz var. Çiğli’de sadece futbol değil, sporun bütün dalları olacak. 26 mahallede amatör spor kulübümüz olacak. Milli sporcu sayısını artıracağız. Çiğli’nin evlatları bizi yurt dışında temsil edecek. Çiğli’nin sesi Türkiye’ye ve dünyaya yayılacak. Spor kulübümüzdeki 3 branşımızı 10’a,  400 olan sporcu sayımızı bin 600’e çıkardık. Gelecek hafta spor müdürlüğümüzü kurcağız.  Sporcu sayımızı 5 bine çıkaracağız. Biz Çiğli’yiz; Cumhuriyeti,  bağımsızlığı ve Atatürk’ü seviyoruz. Bu yıl 3. lige çıkıyoruz. Takım, yönetim ve belediye olarak hazırız. Önümüzde hiçbir engel yok” diye konuştu.

“BAŞKAN UTKU GÜMRÜKÇÜ’YÜ KUTLUYORUM”

Çiğli Kaymakamı Kaya Çıtak da spora verdiği önemden dolayı Başkan Utku Gümrükçü’yü kutlayan konuşmasında “Öncelikle herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Başkan Utku Gümrükçü’yü de spora verdiği önemden dolayı tebrik ediyorum. 26 bin öğrencimiz var ve hepsinin spor yapması en büyük temennimiz. Sporu destekleyen tüm vatandaşlarımızı da ayrıca kutluyorum. Çiğli’ye böyle tablolar yakışır.”

Açılışın ardından Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve törene katılanlar bayraklar ve meşaleler eşliğinde kortej yürüyüşü yaptılar.