Bornova Belediyesi'nden 30 Ağustos'a özel Konser

Opera Sanatçısı Hakan Aysev, Zafer coşkusunu Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve marşlarla yaşatacak


Bornova Belediyesi'nden 30 Ağustos'a özel Konser

 

Ünlü Opera Sanatçısı Hakan Aysev, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Bornova'da çok özel bir konser konser verecek. Bornova Belediyesi'nin kutlamaları kapsamında sahne alacak sanatçı, Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve marşlarla kurtuluş günlerinin heyecanını yaşatacak. Konser öncesinde İş Bankası Viyadükleri altından Bornova Cumhuriyet Meydanı'na kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Saat 20.00'da başlayacak kortejde Mustafa Kemal Caddesi Ayyıldızlı bayrağımızın renklerine boyanacak. Bir diğer etkinlik ise 29 Ağustos'ta Çamdibi Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilecek. Bornovalı sanatçı Gamze Matracı, hemşehrileri ile buluşacak

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı, Bornova'da coşkuyla kutlanacak. Bornovalılar, Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi'nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz'un coşkusunu iki ayrı konserde ve kortej geçişinde yaşayacak.

 

Opera Sanatçısı Hakan Aysev, 30 Ağustos akşamı Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda vereceği çok özel konser ile Bornovalıların karşısında olacak. Ünlü Sanatçı, saat 20.30'da başlayacak konserde Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve marşlarla kurtuluş günlerinin heyecanını yaşatacak. Konser öncesinde İş Bankası Viyadükleri altından Bornova Cumhuriyet Meydanı'na kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Saat 20.00'da başlayacak kortejde Mustafa Kemal Caddesi Ayyıldızlı bayrağımızın renklerine boyanacak.

 

29 Ağustos'ta ise Bornovalı Sanatçı Gamze Matracı, yine Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Çamdibi Atatürk Parkı'nda bir konser verecek. Bornovalılar, saat 20.00'daki konserin yapılacağı alana Yıldırım Bayezıt İlköğretim Okulu'ndan önünden başlayacak kortej yürüyüşü ile geçecek.  

 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında kazanılan 30 Ağustos Zaferi'nin önemine dikkat çekerek, Bornovalılara çağrı yaptı. Başkan İduğ, "Tarihimizin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz'un 97. yıl dönümünde hep birlikte olalım. Bornovalılar olarak Cumhuriyetimize ve Atamıza sahip nasıl sahip çıktığımızı gösterelim" diye konuştu