Çiğli’de Sinema Şölenine büyük ilgi

Çiğli Belediyesi’nin ilçede yaşayan vatandaşlara, sıcak yaz aylarında kültürel aktivite alanları yaratmak amacıyla düzenlediği “Yaz Sinema Şöleni” birbirinden güzel filmlerle devam ediyor.


Çiğli’de Sinema Şölenine büyük ilgi

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallemde Sinema Var” etkinliği kapsamında ilk olarak Egekent Tören Alanı’nda kurulan sinevizyonda gösterime giren “Hedefim Sensin” isimli filmi, her yaştan vatandaşın katılım gösterdiği geniş bir seyirci kitlesi tarafından beğeniyle izlendi. Yaz sinema şöleninde gösterilen ikinci film ise Maltepe Mahallesi pazaryerinde gösterildi. Saat 21.00’da başlayan film gösteriminde “Şampiyon” isimli film ücretsiz olarak Maltepe sakinleri tarafından izlendi. Vatandaşların büyük ilgiyle takip ettiği yaz sinema günlerinde, sinema havasının tam olarak yaşanması amacıyla vatandaşa ücretsiz popcorn dağıtıldı. Güzeltepe ve Kasaplar Meydanı’nda 3 Ağustos’a kadar devam edecek sinema şöleninde “Müslüm” filmi izlenecek.

SICAK YAZ GÜNLERİNDE EĞLENCE

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sinemaya gitme fırsatı bulamayan vatandaşların ayağına sinema getirdiklerini vurgulayarak, “Sinema konforunu açık havada sağlamak istiyoruz. Açık hava film gösterimleri ile hem nostaljik bir hava esiyor, hem de sıcak yaz günlerinde eğlenceli dakikalar yaşanmış oluyor. Son dönem ilgi gören başta “Müslüm” filmi olmak üzere “Şampiyon ve “Hedefim Sensin” filmlerini gösterime sunduk. Çiğli halkı da yoğun ilgi göstererek memnuniyetlerini dile getirdiler. Ailecek takip ettikleri güzel bir aktivite oldu” dedi.