Barış Akarsu Doğum Gününde Anıldı

Akarsu doğum gününde, Çiğli’de kendi adını taşıyan parkta sevenleri tarafından anıldı.


Barış Akarsu Doğum Gününde Anıldı

Genç yaşta geçirdiği trafik kazasında yaşama veda eden rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu doğum gününde, Çiğli’de kendi adını taşıyan parkta sevenleri tarafından anıldı. Gençleri bu anlamlı etkinlikte yalnız bırakmayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, gençlerle birlikte sanatçının doğum günü pastasını kesti.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 12 yıl önce geçirdiği trafik kazasında genç yaşta yaşamını yitiren sevilen şarkıcı Barış Akarsu’nun, Çiğli Ataşehir Mahallesinde bulunan ve kendi adını taşıyan parkta anma etkinliği düzenlendi. Barış Akarsu’nun doğum gününde arkadaşları, sevenleri, şarkıcının yaşarken destek olup ilgilendiği lösemi hastası gençler Barış Akarsu Parkı’nda bir araya geldi. Bu özel günde gençlerin yanında olan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Genç yaşta bu kadar sevilen bir şarkıcının aramızdan ayrılması çok üzüntü verici.  Barış Akarsu’nun adını taşıyan bu park bizim için çok önemli” dedi.

Doğum günü 29 Haziran’da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 4 Temmuz’da yaşamını yitiren Akarsu için hazırlanan anma etkinliğinde önce annesinin duygularını paylaştığı video izlendi. Ardından arkadaşları, şarkıcının “Rüzgar”, “Islak ıslak”, “Gözlerin” gibi sevilen şarkılarını parkta seslendirdiler. Daha sonra hep birlikte pasta keserek, şarkıcının doğum gününü kutladılar.