CHPli Polat, Seçimi Şiirlerle Karşılıyor

CHP İzmir Milletvekili  Mahir Polat, 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul seçimleri öncesi, sosyal medyadaki şiirli paylaşımları ile seçim için geri sayım yapıyor.


CHPli Polat, Seçimi Şiirlerle Karşılıyor

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi,  Cumhuriyet Halk Partisi YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili  Mahir Polat, 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul seçimleri öncesi, sosyal medyadan geri sayım yapıyor. Şiirli paylaşımları ile dikkat çeken Polat, “Mart’ın sonu bahar oldu, Haziran’da #HerşeyÇokGüzelOlacak mücadeleye devam” açıklamalarında bulundu.

Polat, Özdemir Asaf, Ümit Yaşar Oğuzcan gibi ünlü şairlerin İstanbul temalı şiirleri ile yaklaşan 23 Haziran İstanbul seçimine göndermelerde bulunan paylaşımlarda bulunuyor.

Polat, 1 Haziran’da seçime 22 gün kala paylaşmaya başladığı “Seçime son 22 gün” temalı post paylaşımları ile dikkat çekiyor. 31 Mart’ta İstanbul Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun YSK tarafından mazbatasının elinden alınmasının ardından, 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul  seçimleri şiirlerle karşılayan Vekil Polat’ın tutumu Twitter’da ilgi görüyor.

CHP’nin Ekrem İmamoğlu’nun mazbatası elinden alındıktan sonra, özellikle sosyal medyadaki tutumu seçmenler tarafından olumlu karşılanıyor. CHP tabanı ve CHP'li bürokratlar seçim sürecinde, daha sakin ve uzlaşmacı yöntemleri tercih ediyorlar.