Melek Mosso: "Kimseye İhtiyacınız Yok Kızlar"

Melek Mosso, konserinde kadınlara seslenerek "Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok" dedi.


Melek Mosso:

Müzisyen Melek Mosso, son konserinde kadınlara seslendi. Kadınların kimseye ihtiyacının olmadığını söyleyen Mosso “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok” dedi. Mosso konuşmasının sonunda söylediklerinin aksini iddia edenler için orta parmağını gösterdi.

Sosyal medyada linç edildi

Mosso’nun kadınların özgürlüğünü sınırlayanlara gösterdiği tepkinin ardında sosyal medyada gündem oldu. Mosso’nun “Açmak istiyorsanız açın” sözünün cımbızlandığı paylaşımlarda linç ifadeleri kullanıldı.

Bu paylaşımların ardından sevenlerinden de Mosso’ya destek gecikmedi. Yapılan paylaşımlarında kadınların yaşadığı taciz, tecavüz ve şiddet gibi sorunlara dikkat çekildi, Mosso’nun yanında oldukları vurgulandı. Mosso ise sözlerinin arkasında olduğunu ifade etti.