Yücel’den Oğuz’a Kutlama Ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Avukat Deniz Yücel ve İl Yönetimi Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’u seçim sonrası kutlama ziyaretinde bulundu. Yücel, “Tarihi bir sonuç elde ettiniz. Şimdi hedefimiz genelde iktidar. Bunun için çalışacağız” dedi.


Yücel’den Oğuz’a Kutlama Ziyareti

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri Urla Belediyesi Meclis Salonu’nda buluştu. CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, ilçe yöneticileri ve Urla Belediyesi Meclis üyelerinin de katıldığı buluşmada konuşan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, 31 Mart yerel seçiminde Urla’nın partinin göğsünü kabartacak bir sonuç elde ettiğini söyledi. Yücel şöyle konuştu:

“Urla’da tarihteki en yüksek oy oranı ile seçim kazandık. Bu sonuç tesadüf değildir. Urla ilçe örgütümüzün geçmişten bu yana canlı,  dinamik çalışmaları  ve aday belirleme sürecinin tamamlanmasının ardından siz aday gösterildikten sonra ilçe başkanımız,  yönetimimiz, kadın ve gençlik kolları, meclis üyelerimiz ile iyi bir çalışma yaptınız. Bu da zaferi getirdi. Bu görüntü bizim her yerde olmasını istediğimiz bir görüntüdür.”

İktidar istiyoruz

CHP İl Başkanı Avukat Deniz Yücel, Urla’nın İYİ Parti’nin aday çıkardığı 5 ilçeden birisi olduğuna da işaret etti, CHP’nin İYİ Parti’nin aday çıkardığı ilçeler içerisinden en yüksek oyu Urla’dan elde ettiğine dikkat çekti. Yücel, şöyle devam etti:

“Şimdi seçim bitti.  Bundan sonra başka sorumluluklarımız var. Partimizin İstanbul başta olmak üzere Ankara ve diğer büyük illerde kazandığı başarı bütün Türkiye’ye umut verdi. Biz İzmir’de  seçimleri hep kazanıyorduk. CHP burada her zaman güçlüydü. Ancak ulaştığımız bu sonuçları bir adım öteye taşıyıp, ilk genel seçimlerde partimizi genelde iktidara taşıyalım. “

 

Her yöreye eşit hizmet

Urla’nın İzmir’in gözde ilçelerinden olduğunu belirten Yücel, 5 yıl süreyle iyi bir belediye hizmetinin vatandaşa ulaştırılmasını istedi. Yücel, “Tarihi, doğası, kültürü, eğitimli seçmeni ile Urla İzmir’in gözbebeği ilçelerinden. Her ilçenin olduğu gibi Urla’nın da  ihtiyaçları var. Bunu en iyi bilen sizlersiniz. Beş yıl içinde en düşük oy aldığımız bölgelerde bir hizmet adaletsizliği varsa buraları da dikkate elerek Urla’ya yakışan belediyeciliği sergileyeceğinize eminiz.”

CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur da seçim sürecinde canla başla çalışan parti örgütüne teşekkür etti, bundan sonra da sürecin en iyi biçimde yönetileceğine inandığını söyledi.

Urla’nın üstünlükleri

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, İl Başkanı Yücel ve yöneticilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kentin kültürü, doğası, çevresel üstünlükleri ve tarımsal avantajları da dikkate alınarak 365 gün hareketli olabilecek bir çehreye kavuşturulacağını belirtti. Oğuz, “Urla’ya tek bir gömlek giydirmek istemiyoruz. Üstünlüğü olan alanların etkili hale getirilmesi için projeler hayata geçirilecek” dedi.