Başkan Kırgöz'den Personele Çat Kapı Ziyaret

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, çalışma arkadaşlarına sürpriz ziyarette bulundu. Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, belediyede ki ve belediye dışında ki çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.


Başkan Kırgöz'den Personele Çat Kapı Ziyaret

Çat kapı ziyaret gerçekleştiren Başkan Kırgöz, personeline çikolata ikramında da bulundu. İlk olarak fen işleri müdürlüğü ve ardından park bahçeler müdürlüğü çalışanlarını ziyaret eden Başkan Kırgöz, tüm çalışanlarla tek tek tokalaşıp, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ardından belediye içerisinde müdürlükleri ziyaret eden Kırgöz, hem çalışanlarla hem de vatandaşlarla sohbet etti.


Birlikte güzel günlere


Çat kapı ziyaretlerin devam edeceğini belirten Dikili Belediye Başkanı Kırgöz, “ Dikili'mizi çağın gereklerine uygun bir kent noktasına taşımak için çalışma arkadaşlarımıza birlikte dirsek çürüteceğiz. Dikili'miz için hizmet aşkıyla yola çıkarken bazı zorlukların olacağını biliyorduk ama birlikte, bir arada kalarak, üreterek her zorluğu yeneceğimizi de biliyorum. Dikili'mize baharı getirdik. Şimdi de değerli çalışma arkadaşlarımla Dikili'mize mutlu, adil, huzurlu, güzel günleri getireceğiz. Her şey Dikili için, her şey Dikilili hemşehrilerimiz için" diye konuştu.