Dijital Dünya’nın Enleri 7. Defa Sahiplerini Buldu

Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels tarafından düzenlenen Dijital dünyanın Enleri Ödülleri bu yıl 7.kez sahiplerini buldu., İşrak By Zancel Büyük Türkiyem defilesi ile büyük ilgi topladı.


Dijital Dünya’nın Enleri 7. Defa Sahiplerini Buldu

Sema Şimşek, Zeliha Çal gibi Türkiye’nin en önemli tescilli modellerinin yer aldığı ve ünlü koreograf Asil Çağıl koreografisiyle düzenlenen defile birlik ve beraberlik temasıyla ayakta alkışlandı. Gecede dünyaca ünlü violinist Hanine de harika bir gösteri düzenledi.Evos Angels tarafından dokuz yıldır aralıksız gerçekleştirilen gece, 22 Nisan 2019 Pazartesi tarihinde Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğinde The Ritz Carlton İstanbul’da sahne oldu.

 

İşrak By Zancel Büyük Türkiyem Defilesi Gecenin İlgi Odağı Oldu!

Yaklaşık 3 aydır büyük bir titizlikle hazırlanan Büyük Türkiyem temalı defilede tescilli modellerden Sema Şimşek,Zeliha Çal, Yağmur Ayaz, Seviye İkbal Tulgar, Müge İskender, Türkan Geyik, Olga Fabi, Jenya Krivenko, Yanita Shmidt, Yeliz Barman, Özge Nur Ücel, Melissa Aslan gibi 30 tescilli model ünlü koreograf  Asil Çağıl koreografisiyle podyumda yürüdü. Günümüz Türkiyesinde birlik ve beraberliğin bölünmez olduğunu, Türkiye’nin hiçbir şartta yıkılamayacağını vurgulayan defilenin sahibi Nuray Sadıkoğlu & İşrak By Zancel katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Gecede bir Evos Angels klasiği haline konserler ve sahne şovları da yer aldı. Trion Stage gecede eşsiz biz müzik şöleni sunarken dünyaca ünlü Lübnanlı violinist Hanine gecede sahne aldı.