Gülümseyen Çiğli ile Fark Yarattı

Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, seçim kampanyasını seçmenlere seslendiği video ile noktaladı. Gümrükçü, tüm seçmenleri oy kullanmaya ve sandıklara sahip çıkmaya çağırdı. ‘Gülümseyen Çiğli’ kampanyası ile ilgili de bilgi veren Gümrükçü: ‘Flamingolarımız seçimden sonra da bizleri gülümsetmeye devam edecek’ dedi.


Gülümseyen Çiğli ile Fark Yarattı

31 Mart seçimlerinin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, propaganda dönemini sosyal medya hesaplarından yayımladığı video ile tamamladı. Videoda bu dönem boyunca kampanyaya gösterilen ilgi için seçmenlere teşekkür eden Gümrükçü, tüm vatandaşlardan oy kullanmak için sandığa gitmelerini ve sonraki süreçte sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.

GÜLÜMSEYEN ÇİĞLİ İLE FARK YARATTI

Metropolün en genç Belediye Başkan Adayı olan Utku Gümrükçü, propaganda dönemi boyunca yürüttüğü kampanya ile de fark yarattı. ‘Gülümseyen Çiğli’ isimli sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile tüm Türkiye'de ilgi toplayan kampanya, mizahi paylaşımlar ile farklı bir ses oldu. Gümrükçü: “Bu hesabı, Sasalı Kuşcennetinde yaşayan, Utku Gümrükçü gönüllüsü Çiğdem ve Boyoz isimli iki flamingo yürütüyor diyebiliriz. En azından onlar kendilerini öyle tanımlıyor. Yaratılan fikirleri herkes gibi ben de yayımlandığında görüyorum. Zekice ve esprili içerikler üretiyorlar. Türkiye genelinden gelen tepkilerin hepsi olumlu” dedi.

GÜLÜMSEYEN ÇİĞLİ UZUN SOLUKLU BİR PROJE

Gülümseyen Çiğli markasını seçim sürecinden sonra da kullanacaklarını belirten Gümrükçü “Gülümseyen Çiğli markasının altını doldurabilmek önemli. Evet, Gülümseyen bir Çiğli hayal ediyoruz ama nasıl?  Sadece temel belediyecilik hizmetleriyle değil, Çiğli’nin gelecek vizyonunu oluşturarak insanları gülümseteceğiz. Çiğli’nin en büyük sorunu gelecek vizyonunun planlanmamış olması. Biz tüm bileşenler ile oturup Çiğli’nin 60-70 yıllık planlamasını yapacağız. Sanayicinin işlemlerine yardımcı olacağız ki istihdam olsun. İnsanlar iş sahibi olsun ve gülümsesin. Gençlere yurt yapalım, sosyal yaşam merkezleri oluşturalım, saat 22.00’den sonra insanlar evlerine çekilmesin. İmar sorunlarını çözelim ki vatandaş akşam yastığa başını rahat koysun. İnsanları denizle buluşturarak,  istihdam yaratarak, imar sorunlarını çözerek, çöp kokusundan kurtararak, mahallerimize çağdaş pazaryerleri kazandırarak, kreşler açarak, kadın kooperatifleri kurarak Gülümseyen Çiğli’yi yaratacağız” dedi.

FLAMİNGOLARIN SÜRPRİZLERİ DEVAM EDECEK

Gülümseyen Çiğli’nin uzun soluklu bir proje olduğunu söyleyen Gümrükçü: “Seçimlerden sonra da bu çalışma devam edecek. Flamingolarımız bizleri gülümsetmeye devam edecek. İnsanlar hem flamingolarımızı hem de Gülümseyen Çiğli markamızı çok sevdi ve sahiplendi. Onları gülümsetmeye devam edecek işler çıkacak” diye konuştu.