YalıÇapkını ile Gönülleri Fethetti

İlk çıkışşarkısı “Deli Yar" ilebüyük beğeni kazanan ve sonrasında eşi Özge Özder ile “Senle Ben” şarkısına düet yaparak 2 ayda milyonlara ulaşan müzisyen Sinan Güleryüz, şimdi de ikinci solo Single çalışması ‘YalıÇapkını’ ile dinleyenleriyle buluşuyor.


YalıÇapkını ile Gönülleri Fethetti

Geçtiğimiz gün “Altın İstanbul Ödülleri’nde” eşi Özge Özder ile birlikte "YılınÇifti " ödülünü alanTürk Pop Müziğinin romantik sesi Sinan Güleryüz, Suavi’nin yıllar önce söylediği “YalıÇapkını” şarkısını yeniden yorumladı. Yeni video klip, dün itibariyle Doğan Müzik Company etiketiyle netd ve dijital platformlarda müzik severlerle buluştu.

 

Sinan Güleryüz, yeni single çalışmasıyla ilgili şunları söylüyor: “90’lar benim için çokşeyi fade ediyor. "GerçekAşk", "GerçekDostluk" ve "GerçekMüzik" dahası "Samimiyet" o yıllarda gizliydi. Amacım bu kıymetli eseri yeni jenerasyonlara ulaştırırken, şarkıya aşina olanların da, bu yeni yorumla beğenisini kazanmaktır."

 

90’ların pop müzik şarkılarını kendine has tarzıyla yorumlayan ve büyük beğeni kazanan yakışıklı ve başarılı şarkıcı Sinan Güleryüz'e klipte oyuncu Tuğçe Açıkgöz eşlik etti. 11 Mart itibariyle dijital platformlarda dönmeye başlayan sözleri Sema Şertürk’e, müziği Müfit Bayraşaait “YalıÇapkını” video klibin yönetmenliğini Deniz Bilol ,düzenlemesini Eser Taşkıran Yaptı.

 

Sinan Güleryüz ve orkestrası, Cuma günleri Karaköy Cano’da sahne alıyor ve müzik severleri 90’ların hareketli ve duygusal ritmli şarkılarıyla buluşturmaya devam ediyor….