Çocuk İşçilerin Şarkısı

Nefer Attila isimli sanatçı, dünyanın genel problemi çocuk işçileri konu aldığı klibiyle dikkatleri üzerine çekti.


Çocuk İşçilerin Şarkısı

Nefer, ilk yasal teklisiyle gündeme bomba gibi düştü. Daha öncesinde BigshotStudio çatısı altında kendi müziklerini, Youtube kanalına yükleyerek yapan Nefer, yeni şarkısıyla dünyanın kanayan yarasına parmak bastı ve günümüz dijital dünyasına yasal olarak ilk adımını atmış oldu.

 

 Dünya genelinde ve ülkemizde çoğunluklu olarak karşılaştığımız okul çağında, kitap okuması gereken yaşlarda çocukların, ağır şartlar altında çalışması hepimizin karşı olduğu bir durum. Bu konuya dikkat çeken ve onların acılarını, yaslarını, duygularını bu şarkı ile dışa vuran genç sanatçı, duygusal klibiyle çocuk işçiliğine karşı olduğunu ifade etti.

 

 Elif Akbaş’ın eşlik ettiği bu şarkıda, Unicef’in #buyükçocuklarabüyük sloganıyla yürüttüğü sosyal kampanyaya da destek verildi. Youtube’da Netd Müzik kanalında ve tüm dijital platformlarda yayına giren şarkının taşıdığı sosyal mesaj, hayranlarının Nefer Attila’ya duygusal destek mesajları atmalarını sağladı.

 

 İlk yasal teklisinde, böyle bir konuya değinmenin kendisi için çok hoş bir olay olduğunu söyleyen genç sanatçı, büyük umutlarla yeni şarkılarını en kısa sürede çıkartacağını ve yakında herhangi bir sosyal sorumluluk projesinde daha yer almak istediğini belirtti.