Murat Başaran, Bilinçaltı Dili ile Sinan Akçıl’ın Eşine Sadakatini Tasdikledi

Magazin dünyasının nabzını tutan gecce.com’un geçtiğimiz günlerde düzenlenen gecesindeKozmik Bilinçaltı Dili Ve Mucize Ötesi Eğitmeni Murat Başaran da davetliler arasında yerini aldı. Geceye Başaran ve Sinan Akçıl’ın sohbeti damgasını vurdu.


Murat Başaran, Bilinçaltı Dili ile Sinan Akçıl’ın Eşine Sadakatini Tasdikledi

Sinan Akçıl, Bilinçaltı Dilinde Eşine Sadakatini Gösterdi

Sinan Akçıl ile sohbet eden Kozmik Bilinçaltı Dili Ve Mucize Ötesi Eğitmeni Murat Başaran, bir hayvan olsaydı hangisi olabileceğini sorduğu Akçıl’dan, “köpek” cevabını aldı. Başaran o konuşmayı şöyle aktardı, “Gecce.com’un düzenlediği etkinliğe Gül Erçetingöz’ün davetlisi olarak katıldım. Orada Erçetingöz’ün damadı Sinan Akçıl ile sohbet ettiğim sırada ona ‘bir hayvan olsaydı hangisi olabileceğini’ sordum.Sorum karşısında ‘köpek’ cevabını aldım. Ben de kendisinin cevabını yorumlayarak ‘eşinize karşı sadakatinizi gösteriyor’ dedim. Bilinçaltı dilinin mucizesine oldukça şaşırdı ve daha çok şey öğrenebileceğini söyledi”

Bilinçaltı Dili Yaşamımızı Şekillendiriyor

Bilinçaltı dilinin kişinin yaşamına büyük etki ettiğine dikkat çeken Murat Başaran, bu dilin mutlaka öğrenilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Başaran, “Sinan Bey,Gül Erçetingöz’ün kızı Burcu Kıratlı ile yeni evlendi. Bu cevabı da aslında bilinçaltı dilinde eşine son derece sadık olduğunu gösteriyor. Bu kısa konuşmamız bile bu konununne kadar önemli olabileceğine, yaşamımıza ne gibi katkısı ve etkisi olacağına bir örnektir. Bu sebeple bu dilinin mutlaka öğrenilmesi ve yaşamlarımıza aktarılması gerekiyor. Ben çeşitli zamanlarda bu konuda eğitimler vererek insanları bilinçlendirmeye çalışıyorum. Bu örnek konunun sadece küçük bir kısmı daha derine inildiğinde yaşamımızı bu dil sayesinde şekillendirme şansımız var” dedi.

Kendinizi Yönetmek İstiyorsanız Anka Frekansını Öğrenmelisiniz

Kişisel yaşamlarımızı ve kendi benliğimizi yönetmenin Anka Frekansını ve Bilinçaltı Dilini öğrenmekten geçtiğine vurgu yapan Murat Başaran, sözlerine şöyle devam etti, “Bilinçaltını eğitmek size ve çevrenize büyük katkı sağlayacaktır. Kendinizi ve yaşamınızı yönetmek istiyorsanız Anka Frekansını ve bilinçaltı dilini öğrenmelisiniz. İnsan önce kendisi ile sağlıklı bir iletişim kurabilmeli ki daha sonra çevresi ile iletişime geçebilsin. Bu sebeple verdiğim eğitimler sayesinde birçok kişinin yaşamına etki edip, düzenlemelerine yardımcı olmaya çalıştım”