Bayraklı'da CHP'li Sandal'dan Gövde Gösterisi

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal seçim startını verdi. Bayraklı Sevgi Yolu’nda binlerce kişinin katıldığı mitingle yola çıkan Sandal, "Ayrışarak, bölüşerek değil, birleşerek, barışarak kazanacağız" dedi.


Bayraklı'da CHP'li Sandal'dan Gövde Gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Adayı Serdar Sandal binlerce kişinin katılımıyla seçim startını verdi. Sandal’ın Bayraklı Sevgi Yolu’ndaki mitingine CHP İzmir milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç, Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel ile CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı'dan aday adayı olan bazı isimler ve parti yöneticileri ile binlerce vatandaş katıldı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Sandal, "Bayraklı'da en yüksek oy oranına ulaşacağız" dedi.

 

Aday adaylarına yarışta gösterdikleri nezaket teşekkür eden Sandal, “İthal aday adaylarına karşı dik duran Bayraklılı aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu ilçeyi bu göreve talip olanlarla birlikte yöneteceğiz. Ayrışarak bölüşerek değil, birleşerek barışarak kazanacağız. Hep birlikte daha da büyüyeceğiz” dedi.

 

Sandal, “Bayraklı’da bir kişi bile yatağa aç girerse zaferle kazanacağımız bu başkanlık koltuğu ve makamı bana haram olsun. Ben aşımızı büyütmeye, paylaşmaya geliyorum" dedi.

 

Kimsenin işinden olmayacağını vurgulayan Sandal, “Bırakın işçilerimizin çıkartılmasını bir kişinin bile işsiz kalmasını istemem. Daha çok büyüyeceğiz. Ekmeğimizi bölüşeceğiz, Aşımızı çoğaltacağız. Ben yıllarca bu anlayışla hareket ettim. Çocuğum bu ilçede doğdu, babamı bu ilçede toprağa verdim. Bayraklı’yı gerçek Bayraklılar yönetecek.” diye konuştu.