Kadın Girişimciler ile İlham Buluşması İzmir'de Yapılıyor

Kız Kardeşim Projesi – Kadın Girişimciler ile İlham Buluşması İzmir’de yapılıyor


Kadın Girişimciler ile İlham Buluşması İzmir'de Yapılıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye’nin katkılarıyla, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarına destek olmak amacıyla yürütülen ‘Kız Kardeşim Projesi’kapsamında,iş dünyasının önde gelen kadın temsilcileri ile TOBB, Coca-Cola Turkey ve Habitat yetkililerinin katılımlarıyla, İzmir Ticaret Borsası ve TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğindedüzenlenecek “Kadın Girişimciler ile İlham Buluşması” toplantısı 15 Ocak 2019 Salı günü yapılacak.

‘Kız Kardeşim Projesi’, 2018 yılı içerisinde 30 ilde gerçekleştirilmiş, 9 bin kadının finans, bilişim, iletişim ve girişimcilik eğitimlerine ulaşması sağlanmıştır.

İş dünyasının önde gelen kadın temsilcileri ile TOBB, Coca-Cola Turkey ve Habitat yetkililerinin katılımlarıyla, İzmir Ticaret Borsası ve TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde 15 Ocak 2019 Salı günü Swiss Otel'de düzenlenecek “Kız Kardeşim Projesi Kadın Girişimciler İle İlham Buluşması” etkinliğinin açılış konuşmacıları İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aysel Öztezel, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve Coca-Cola Türkiye Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Sorumluluk Müdürü Tülin Kara Özger olacak.

TOBB Sektörler ve Girişimcilik Dairesi Başkanı Ozan Acar, “Kız Kardeşim Projesi KGK Rolleri”, Film Yapımcısı ve TÜRSAK Başkanı Elif Dağdeviren “Bu Filmin Başrolünde Sen Varsın”, Kıbrıs Türk Yatırım Geliştirme Ajansı BaşkanıEbru Kaptan Sertoğlu ile KREDO Muhasebe Danışmanlık Yöneticisi Evren Erk “KKTC Yatırım Fırsatları” konulu sunum gerçekleştirecek, Habitat Derneği Başkanı Sezai Hazır ise dernek faaliyetleri ve ‘Kız Kardeşim Projesi’ne ilişkin detayları katılımcılarla paylaşacak.