CHP Doğu'da da İddialı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, partilerinin tüm belediyelerde aday çıkaracağını ayrıca doğuda da iddialı olduklarını belirtti.


CHP Doğu'da da İddialı

CHP Ordu il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Torun, 44 kente milletvekili ve parti meclisi üyesi gönderildiğini, burada rapor hazırlandığını belirtti.

60 ilde adaylaşma noktasında önemli ölçüde belli verileri elde etmiş olacaklarını dile getiren Torun şunları söyledi: Geriye 21 ilimiz kalıyor. Onu da mutlaka bu ay içerisinde gerçekleştirmiş olacağız. Bütün örgütlerimizle bu anlamda diyaloğa geçtik. Onların görüşleri doğrultusunda geniş katılımlı eğilim yoklaması, anketler veya ön seçim tercihlerini aldık ve buna göre parti meclisinde bu kararları değerlendireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi 1398 belediyede, her yerde adayını gösterecek. En iddialı ve başarılı olabilecek adaylarla 31 Mart 2019 yerel seçimlerine katılacağız.

Özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde adaylaşma noktasında sıkıntı çekiyorduk, şu anda inanılmaz bir ilgi var. Bu da 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin başarılı olacağının en büyük teminatı, en büyük göstergesidir. Zaten seçmenlerimizde seçim kampanyasını başlattığımızda birçok belediyede en iddialı partinin CHP olduğunu görecektir.