Instagram Hikayelerine "Gizlice" Bakmak Mümkün

Instagram bir kullanıcının hikayesini izlediğinizde, diğer kişi bilgilendiriliyor.Bir Chrome uzantısı bunu çözerek gizlilik içinde hikayeleri görüntülemenizi sağlıyor.


Instagram Hikayelerine

Instagram Hikayeler’ine "çaktırmadan" nasıl bakabilirsiniz?

Milliyet'ten Onur Binay'ın haberine göre İhtiyacınız olan araç, Alec Garcia'dan chrome IG Story'dir. Ne yazık ki, bu sadece Instagram'ın masaüstü sürümünde çalışıyor. Android ve iOS kullanıcıları için zor olabilir ama durum böyle.

Yalnızca masaüstünde çalışan eklenti sayesinde dilediğiniz Hikaye’ye isminiz görünmeden bakabileceksiniz. Yüklemenin ardından eklentide açılan pencere üzerinden istediğinizi kişinin ismini aratıp o kişiye ait görüntüleri izleyebilirsiniz.

Yükledikten sonra, Hikayelerinizde bir göz simgesi görüntüleniyor. Buna tıklandığında "Anonim Görüntüleme" modu etkinleştiriliyor. Üstelik yaptığınız görüntüleme sonuçlarda hiçbir şekilde çıkmıyor.

Eklentide, Hikayeler'in paylaşılması ve indirilmesi gibi özellikler de bulunuyor. Paylaş butonuna tıklayarak söz konusu hikayeyi şimdilik beta sürümünde olan Matcha isimli bir sitede paylaşabilirsiniz.

Uzmanlar bunun kaçınılmaz olarak popüler hale geleceğini düşünüyor.