İzmir Kent Konseyi Başkanı, İZBAN 'Artı Para' sistemini İzmirli'ye Sordu (Videolu)

İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu, kent müfettişliğini sürdürmeye devam ediyor. Bugün, İZBAN 'Artı Para' sistemi kullanıma girer girmez, aktarma yapılan Halkapınar İstasyonu'na giden Gruşçu, İzmirliler'in görüşlerini yerinde öğrenmek üzere mikrofonu yolculara uzattı. Yeni sistem hakkına olumlu ve olumsuz görüş bildirenleri tek tek dinleyen İzmir Kent Konseyi Başkanı, 'Artı Para' hakkında bilgisi olmayanlara ise sistemi açıklayarak bilgi verdi.


İzmir Kent Konseyi Başkanı, İZBAN 'Artı Para' sistemini İzmirli'ye Sordu (Videolu)

İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu, İZBAN yolculuğu yapan vatandaşlara istasyon çıkışında yeni sistem hakkında düşüncelerini sordu. Vatandaşları tek tek dinleyen  Gruşçu, şikayetçi olunan ve memnun kalınan noktaları öğrendi. Düşüncelerinin sorulmasından memnun kalan İzmirliler, Gruşçu'ya "Teşekkür ederek, sesimizi duyur." dediler. 

İzmir’in bir ucundaki Aliağa’dan diğer ucundaki Selçuk’a kadar olan 136 kilometrelik hatta işletmecilik yapan İZBAN, 15 Şubat Perşembe günü “Artı Para” adı verilen yeni sisteme geçiyor. Yeni uygulamada yolcular, 25 kilometreye kadar olan seyahatlerini yine 2,86 TL ödeyerek yapabilecek, sonrasında ise gittiği mesafenin ücretini verecek.

'ARTI PARA'  İZBAN yeni sistemi detaylarını  öğrenmek için tıklayınız. 

İZBAN'ın yeni sisteminin ilk günü vatandaşlar için tam bir işkence haline dönüştü. 'Artı Para' adındaki dört aşamalı işlemde büyük sorunlar yaşandı. Yolcular mağdur oldu.

Bugün yeni İZBAN'ın ilk günü, işte vaziyetler