Podyumda Balkan Rüzgarı

Düşler Atölyesi tarafından dördüncüsü düzenlenen 'Suyun iki yakası final'; isimli defile Çamdibi Kapalı Pazar Yeri üstünde gerçekleşti. Tamamı Balkan kına geceleri ve kostümlerinden oluşan 2018 kreasyonunun tanıtıldığı defilede yaklaşık 50 manken görev aldı.


Podyumda Balkan Rüzgarı

Etkinlik Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için bir dakika saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği Başkanı Akın Kazançoğlu, Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak, Uluslararası Balkan Federasyon Başkanı Ekrem Selimler'in katıldığı defile üç saat sürdü. Firma sahibi Ayşegül Duğan, iki kızıyla birlikte hazırladığı kreasyonlarını Balkan toplumuna sunmaktan gurur duyduklarını belirterek, Firmamız, sadece kına ve Balkan kostümünü kişiye özel olarak İzmir'de yapan tek firmadır. Yeni bir bir firma olmasına rağmen bugün Türkiye sınırlarını aşmış müşteri portföyümüz ile hızla büyümektedir.
Kızlarım Merve ve Gökçe ile bir hayal için yola çıkıp kısa sürede gerçeğe dönüştürdük. Şimdi çok daha büyük yeni hayallerimizi hızla gerçekleştirmek için çalışıyoruz" dedi.
Defilede ayrıca Çamdibi Bandosu ile Rumeli'nin güçlü seslerinden Orhan ve Kemal konser verdi. Ayrıca defileyi izlemeye gelen Atatürk'e benzerliği ile bilinen Göksal Kaya'nın yaptığı zeybek gösterisi seyircilerden alkış aldı.

Fotoğraflarlar :