DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, bugün Maliye eski bakanı ve TBMM eski başkanı Kaya Erdem’i ve Ulaştırma Eski Bakanı Prof. Mustafa Aysan’ı ağırladı…


DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ

Kaya Erdem’in Yılmaz Ulusoy’u ziyarete geleceğini duyan Holding çalışanları, Kaya Erdem’in yazdığı “Demokrasinin ilk 50 yılı” kitabını satın alarak imzalattılar... Holding çalışanlarının bu anlamlı sürprizi Kaya Erdem’i çok duygulandırdı... Siyasetin önemli ismi tüm çalışanlara kitabını tek tek imzalarken bol bol da resim çektirdi.

Yılmaz Ulusoy ile çok eski arkadaş olduklarını belirten Erdem “Yılmaz Ulusoy yazdığı kitaplar ile ortaya koyduğu fikirleri ile çok kişiyi aydınlattığına inanıyorum. Ulusoy çok iyi bir işadamı olmanın yanı sıra tam bir kültür adamı ve konulara hâkim bir kimse olarak, herkese çok güzel fikirler vermiştir. Kitapları ve eserlerini bu nedenle çok önemli buluyorum. Yılmaz Ulusoy taktire şayan bir kimsedir” diye konuştu..

Politikada ve  bürokraside geçirdiği  50 yılını kaleme alan Kaya Erdem, amacını şu sözlerle ifade ediyor: "Kitabımda 1950-2000 yılları arasında ülkemizin siyasi, sosyal ve ekonomik durumuna, hükümetlerin başarı ve hatalarına, krizlerin nedenleri ve bu krizlerden kurtulma çabalarımıza yer vererek okuyucularımın 50 yıllık bu dönemi iyi ve kötü taraflarıyla görmelerini sağlamaya çalıştım."

Kaya Erdem, Türkiye'nin iki ileri bir geri giden gelişim öyküsünü kaleme alırken tıkanan siyasi sistemi işler hale getirmek için öneriler de sunuyor.