''AK'' Kadınlar ama ''PAK'' değiller!

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için anlamlı bir etkinlik düzenledi.


''AK'' Kadınlar ama ''PAK'' değiller!

AK Kadınlar Korosu, Anadolu Filarmoni Orkestrası, Şef Cemil Günçer ve Lütfi Tuna eşliğinde bir konser verdi. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Bilal Doğan ve çok sayıda partili de katıldı.

Geceye damgasını vuran konuşmada Başbakan Yardımcısı ve AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’dan geldi. Hotar Karşıyaka Belediyesinin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili astığı afişlere gönderme yaparak, ““Kadınlar günü için bir mesajımızda kadını belirli bir kalıplara sıkıştırmış olan ve bunu billboardlarla İzmir’e mal etmeye çalışan kişilere karşı olacak. Börek açarız, başımızı örteriz, veya çocuğumuza bakar, büyüklerimizi huzur evine bırakmaz kendimiz bakarız sana ne! Biz kadınlar bu ülke ihtiyaç duyarsa çocuklarımıza da bakarız işimizde de çalışırız okulumuzda da okuruz ve gönüllü olarak partimize 24 saat hizmet ederiz. Bu kadına sığ bakış açısını, onun yerine düşünmeyi, kadına ne yapması gerektiğini söylememeyi biz tavsiye etmekten yorulduk. İnanıyorum ki İzmirli kadınlarımız seçimlerde kendisini kısıtlayıcı bu kişilere gerekli cevabı verecektir” diye konuştu.

EKRAN AK HABER.fw

“AK KADINLAR PEK AK DEĞİL”

Ancak geceye damgasını vuran bir başka görüntüde konser bitiminde objektiflere takılan görüntüler oldu. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi çöplüğe döndü. Yiyecek ve içeceklerin ambalajları Sanat Merkezini İl çöplüğüne çevirdi. Sosyal medyadan da oldukça tepki gören bu görüntüler “Ak kadınlar pek ak değil” başlıklarıyla paylaşıldı.

ak kadınlar2

ak kadınlar