GÜVEN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, adaylıktan çekilme kararı aldı

29 Aralık 2019 - 17:15

CHP mahalle delege seçimlerinde istediğini alamayan CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, önce ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıklamış ve seçilerek göreve gelmek istediğini vurgulamıştı. Ancak Güven aldığı ani bir kararla adaylıktan çekilme kararı aldı.
Gerçek Haberci'ye özel açıklamalarda bulunan Güven, ailesine daha fazla zaman ayırmak ve gençlerin de önünü açmak adına böyle bir karar aldığını belirtti. Başkan Güven," Bu kadarının yeteceğini düşündüm. Biraz da kendime ve aileme, çocuklarıma zaman ayırmak istedim. Uzun süre ilçe başkanlığı yapıp ta hizmet etmemektense, kısa süre başkanlık yapıp hizmet etmek yeterli. Ben kısa zamanda güzel şeyler başardığıma inanıyorum. CHP Bornova İlçe Binamızı aldım. Bunu kısa sürede başardım. Gençlerin, partimize hizmet edeceklerin önünü açalım diye düşündüm. Bizden sonra gelecekler bayrağı daha iyi yerlere taşıyacaklarsa onlara fırsat vermeliyiz" dedi.

Bu haber 1180 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()