Gülşen'in ev hapsi kaldırıldı: 'Yurt dışına çıkış yasağı ve imza şartı getirildi'

Tutuklanmasının ardından ev hapsi adli kontrolüyle serbest bırakılan Gülşen'in ev hapsi kaldırıldı.

12 Eylül 2022 - 19:27

Gülşen'in ev hapsinin kaldırıldığı açıklandı. 

TELE1’den Fırat Yeşilçınar’a konuşan Gülşen'in avukatı Celal Ülgen “Gülşen’in ev hapsi kararı kaldırıldı. Yerine yurtdışına çıkış yasağı ve haftada bir imza şartı getirildi. Bu da çok ağır bir yaptırım. Çünkü yurtdışında çok sayıda konseri var. Bu karar konserlerini etkileyecek. Bunun da kaldırılması lazım. Bahsedilen suçtan ceza verilse bile bunlarla ölçülü değil” ifadelerini kullandı.

İmam hatip sözleri sonrası AKP ve yandaş medyanın hedef göstermesiyle tutuklanan Gülşen hakkında gelen tepkilerin ardından ev hapsi kararı verilmişti.

Bu haber 264 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()