GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW EKİBİ YENİDEN İZMİR’DE

Ekranların en eğlenceli komedi programı Güldür Güldür Show, İzmir’e geliyor.

19 Ağustos 2019 - 13:58

Türkiye’nin fenomen eğlence programı, yayınlandığı her bölümüyle kahkaha fırtınası estiren Güldür Güldür Show ekibi İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

19 Eylül Perşembe akşamı Fuar Açıkhava Tiyatrosunda en sevilen skeçlerini İzmir seyircisiyle buluşturmaya hazırlanan Güldür Güldür Show ekibi İzmirlilere eğlence dolu bir gece yaşatacak.

“Bu eğlenceyi yaşamak isteyen tüm İzmirlileri bekliyoruz”

BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey Güldür Güldür Show ekibinin yeniden İzmirli sevenleriyle buluşacak olmasından dolayı oldukça heyecanlı olduklarını ifade etti. Erhan Gölbey, “Türkiye’nin en sevilen, her hafta seyircileri ekran başına kilitleyen eğlence programı Güldür Güldür Show ekibi yeniden İzmir seyircisine kahkaha dolu unutulmaz bir gece yaşatacak. Bu eğlenceyi yaşamak isteyen tüm İzmirlileri 19 Eylül Perşembe akşamı Fuar Açıkhava Tiyatrosuna bekliyoruz” dedi.

19 Eylül Perşembe akşamı Fuar Açıkhava Tiyatrosunda yaşanacak kahkaha dolu gecenin biletleri Biletix’te.

Bu haber 915 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()