Gülben Ergen'den beklenen itiraf

Gülben Ergen (46), Bostancı Gösteri Merkezi'nde önceki akşam verdiği konserde bir itirafta bulundu. Yapımcı Burak Törer (48) ile aşk yaşadığını açıkladı.

16 Nisan 2018 - 09:58

BEKLENEN İTİRAF GELDİ 

Geçtiğimiz yıl Erhan Çelik ile olaylı bir şekilde ayrılan Gülben Ergen, yapımcı Burak Törer ile aşk yaşadığını ilk kez açıkladı. 

"ÇOK İYİYİM VE MUTLUYUM"

Basın mensuplarının "Burak Bey ile aşk yaşadığınız iddiası var. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi: "Güzel düşünüyorum. Çok iyiyim ve mutluyum."

TÖRER "BANA SORMAYIN" DEMİŞTİ 

Burak Törer konu hakkında "Konuyu Gülben Hanım'a sorun, cevap veremem. O sanatçı" demişti.

SESLENDİRDİĞİ ŞARKILARDA AŞKI YAŞADI 

Gülben Ergen'in konsere, tuncel Kurtiz imzalı 'Tut Yüreğimden Ustam' adlı duygusal bir şiiri okuyarak çıkması, 'Yandım Yandım' ve 'Ben Sana Abayı Yaktım' şarkılarını coşkuyla söylemesi yeni bir aşk yaşadığını açıkça belli ediyordu.

 

Bu haber 5119 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()