GRUŞÇU'DAN COŞKULU ADAYLIK AÇIKLAMASI I

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, göreve yeniden talip olduğunu açıkladı.

15 Aralık 2019 - 17:32

Sabah bir otelde partililerle kaynaşma programı kapsamında kahvaltı düzenleyen Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, kahvaltının ardından Konak İlçe Binası’nda partililere hitap etti. İlçe binası önünde bekleyen partililer Başkan Gruşçu’nun gelişini coşkuyla karşıladı ve havaiyi fişekler patlattı. 
İlçe Binasında Kongre Sürecinde yeniden başkanlığa aday olacağını açıklayan Başkan Gruşçu, “Hep bir yere aday olurlarken genel kanı şudur ‘Biz kendimizden sonra gençleri getireceğiz’ derler. Ama biz bu konuda fazla örneğini göremedik. Biz gençleri afiş asan, broşür dağıtanlardan öteye göremedik. O yüzden benden sonra genç arkadaşlarımız gelecekler diyenlere sesleniyorum: Buyurun size genç ilçe başkan adayınız. 35 yaşında sizi kucaklayan, sizin nefesiniz sizin geleceğiniz bir arkadaşınız var’ dedi.
Ülke gündemine değinerek iktidarı da eleştiren Başkan Gruşçu, işsizliği, emeklileri, öğretmenleri ve ekonomik durumları öne sürerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre seçimlerinin çok önemli olduğunu, ülkenin geleceği için CHP’nin sorumluluk alma zamanı geldiğini söyledi. İlçe Başkanlığı boyunca, gençlere ve kadınlar verdiği destekleri, makamını ziyaret eden vatandaşların her zaman destekçisi olmaya özen gösterdiğini belirten Başkan Gruşçu, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’la birlikte Konak tarihinde bir rekora imza attıklarını, yüzde 64 oy alarak seçimi kazandıklarını da belirtti.
Başkan Gruşçu, Cumhuriyet Halk Partisi’ni kendi siyasi çıkarlar için kullananlara izin vermeyeceklerini, el ele omuz omuza bu parti için çalışacaklarını vurgulayarak, “Bizim derdimiz şu, asla ama asla bireysel hesapların içinde olmayacağız. Asla delegelerimizin haysiyeti ve şerefiyle oynanmasına müsaade etmeyeceğiz. İlçe Kongremiz çok güçlü olmak zorunda, güçlü bir ilçe kongresi demek güçlü bir il kongresi demek, güçlü bir kurultay demek. Güçlü kurultay demek güçlü bir Türkiye demek! Bizim sevdamız Türkiye’dir” ifadelerini kullandı.
100.YILDA TÜRKİYE KONGRESİ
Başkan Gruşçu, 22 Aralık’ta yapılacak olan kongrenin adını 100.Yılda Türkiye Kongresi koyduklarını açıkladı. Gruşçu, “Bu seçimler Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacak en önemli seçimlerden biri! Konak Kongresi tüm Türkiye’ye çok önemli mesajlar verecek” dedi.

2019/12/2019-12-15-17-36-43.jpg
2019/12/2019-12-15-17-36-55.jpg
2019/12/2019-12-15-17-36-58.jpg
Bu haber 923 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()