Gökhan Özoğuz'dan Burhan Kuzu'ya Twitter'dan Ekrem İmamoğlu tepkisi

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz AKP'li Burhan Kuzu'ya Twitter'dan tepki gösterdi.

29 Mayıs 2019 - 11:07 - Güncelleme: 29 Mayıs 2019 - 11:14

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, AKP’li Burhan Kuzu‘nun, sosyal medya paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı Ekrem İmamoğlu paylaşımına tepki gösterdi.

YSK’nin seçim yenileme kararıyla mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun Habertürk’te söylediği sözleri, hükümete yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları tarafından çarpıtılmış ve hedef gösterilmişti. İmamoğlu’nun Habertürk’te söylediği sözlerin çarpıtılmasıyla ilgili programda soruyu soran gazeteci Mehmet Akif Ersoy akşam saatlerinde bir yazı kaleme alarak yaşananların AKP’lilerin paylaştığı gibi olmadığını açıklamıştı.

AKP’li Burhan Kuzu, kişisel sosyal medya hesabı Twitter’dan şunları söylemişti: “İmamoğlu sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Canlı yayında “Gelin Türkiye’yi beraber yönetelim” diyerek FETÖ ve PKK’ya açıkça mesaj gönderdi. İstanbul seçimleri öncesi CHP-PKK-FETÖ ittifakı aleni bir şekilde ortaya çıkmış oldu. İstanbul halkı böylesi bir işbirliğine geçit vermez.”

Kuzu’nun Tweet’ini alıntılayan Özoğuz, “Ben bir T.C. vatandaşı olarak bu şekilde asılsız, iftira ve yalan dolu suçlamayı hiç tereddüt etmeden yazdığınız için sizi ve sizin gibi söylemlerde bulunanları kınıyorum. Halkımız herzaman Haklı,dopru olanı bilmiş ve bağrına basmıştır. Bu kabus yalan dalgası elbet birgün bitecek" diye yazdı.

Bu haber 871 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()