Gerilimli seçimin galibi Alabay oldu

Karşıyaka’da delege seçimlerinden ilk sonuç gerilimli başlayan Alaybey Mahallesi’nden geldi. Seçimi İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile beraber hareket eden İl Başkan Yardımcısı Adnan Alabay’ın desteklediği Beyaz Liste kazandı.

09 Kasım 2019 - 13:17

Karşıyaka’nın Alaybey Mahallesi’nde gerilimle başlayan ve gergin şekilde devam eden seçimde Mavi ve Beyaz Listeler ile yarışa gidildi. Alaybey Mahallesi’nde İl başkan yardımcıları Adnan Alabay ile Sadredil Coşkuner karşı karşıya geldi. Alabay Beyaz Liste, Coşkuner Mavi Liste ile seçime girdi. Beyaz liste 125 oy alarak seçimi kazandı. Mavi liste ise 99 oyda kaldı.


Tersane’de Alabay’ın
Bu arada 9 delegesi olan Tersane Mahallesi’ndeki seçimi de İl Başkan Yardımcısı Adnan Alabay kazandı. Tek liste ile girilen seçimde liste başı Alabay’dı.

 

Bu haber 1119 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()