Gerenköy Kooperatifine Depo Tahsis Edildi

Foça Belediyesi tarafından, Foça Gerenköy Tarım ve Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifine Depo Tahsisi yapıldı.

06 Mart 2019 - 14:02

Depo açılışına Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP ve MHP Belediye Meclis Üyeleri, Kooperatif Başkanı Osman Yen, kooperatif üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Gerenköy Tarım ve Hayvancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Yen, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a katkılarından dolayı teşekkür etti.


Kooperatifçiliği önemsiyoruz


Foça Belediye BaşkanıGökhan Demirağ ise yaptığı konuşmada, kooperatifçiliği önemsediklerini ve en büyük destekçilerinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olduğunu söyledi.
Başkan Demirağ, “Gerenköy kooperatifimize bundan öncede destek vermiştik ve şimdide CHP’li ve MHP’li Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte, sıcak bir ortamda güzel bir demokrasi havasında Gerenköy’ün ve Kooperatifimizin ihtiyacı olan bu alanı kendilerine tahsis ediyoruz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin diğer ilçelerde kooperatifçiliği ayağa kaldırdığını da hatırlatan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Umuyorum Bağarası’nda örnek aldığımız ilçemizin bir markası olan Foça Yoğurdu gibi Gerenköy Kooperatifimiz de hayvansal ve tarımsal ürünler ile ilgili faaliyetler yürüterek marka olurlar. Başta kooperatife emeği geçenler olmak üzere tüm katılanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Tahsis ettiğimiz bu depo kooperatifimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından deponun anahtarını Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Meclis Üyeleri ile birlikte Kooperatif Başkanı Osman Yen’e birlikte takdim ettiler.

Bu haber 1180 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()