GENCO ERKAL EFES SELÇUK’TA

Usta Sanatçı Genco Erkal Ahmed Arif Şahdamarım adlı oyunuyla Efes Selçuklu sanatseverlerle Amfi Tiyatro’da buluştu. Genco Erkal’ın Şair Ahmed Arif’in ölümünün 30. Yılı anısına uyarlayıp yönettiği, şairin şiirleri, mektupları ve söyleşilerinden oluşan müzikli oyunun şarkılarını Ercan ve Gökhan Çağıran seslendirdi.

18 Eylül 2021 - 15:00

Ahmed Arif’in portresinden ortaya çıkan müzikli oyuna Efes Selçuklular yoğun ilgi gösterdi. Genco Erkal’ın performansıyla büyük beğeni topladığı oyunun sonunda usta sanatçıya teşekkür eden Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “ Bizi Ahmed Arif’in birbirinden güzel, anlamlı ve umut dolu sözleriyle buluşturdunuz ki size ne kadar teşekkür etsek az. Sizin üstü açık bir sahne çağrınız vardı. Bizim üstü açık bir sahnemiz var ama asıl gönüllerimiz size açmış. Önünüzde saygı ile eğiliyorum. Efes Selçuk’un yakından tanıdığı Sevgili Ercan ve Gökhan’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber 330 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()