Genco Erkal'a yoğun ilgi

Usta Tiyatro Sanatçısı Genco Erkal, Ahmed Arif'in şiir, söyleşi ve mektuplarından yola çıkarak hazırladığı “Şahdamarım” adlı müzikli oyunu Karabağlar'da seyirciyle buluşturdu.

17 Eylül 2021 - 17:05

Karabağlar Belediyesi'nin düzenlediği ve Uzundere Rekreasyon Alanı Murat Çobanoğlu Açıkhava Tiyatrosu'nda salgın önlemleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliği, çok sayıda vatandaş izledi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Eşi Fügen Selvitopu, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin de aralarında olduğu vatandaşlar, Erkal'ın performansını sık sık alkışladı.
Oyunda, Ahmed Arif'in eserlerinden bestelenen şarkıları da Ercan ve Gökhan Çağıran kardeşler yorumladı.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, etkinlik sonunda Genco Erkal ile Ercan ve Gökhan Çağıran kardeşlere, “Doğa Dostu Sertifika” vererek başarılar diledi.

Bu haber 295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()