Genç Kızılay İzmir Uluslararası İlişkiler Birimi Kültürel Gezi Düzenledi

11 Haziran 2021 - 12:19

Genç Kızılay İzmir Uluslararası Birimi İzmir Agora Tarihi Müzesi'ne kültürel gezi düzenledi. Yabancı gönüllülerin de yer aldığı gezide koronavirüs önlemlerine uyularak Agora'nın tarihi, gönüllü rehber öncülüğünde İngilizce tanıtıldı. Ayrıca tarihi gezi sonrası Flemenkçe ve Fransızca konuşma etkinlikleri gerçekleştirildi. Gezi boyunca tüm etkinlikler İngilizce olarak gerçekleştirildi.

Genç Kızılay İzmir Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Yelcan Şahin: “ İngilizce her alanda önemi bir dil. Bizler de gençlerin gelişimi için bu konuda Genç Kızılay İzmir çatısı altında daha fazla faaliyet gerçekleştirmek istiyoruz. Bu etkinlik sayesinde hem farklı kültürleri tanıma hem de İngilizcemizi geliştirme fırsatı bulduk. Genç Kızılay İzmir Uluslararası İlişkiler Birimi olarak bunun gibi başka etkinlikler gerçekleştirmek hedeflerimiz arasında.” dedi.

Bu haber 580 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()