Genç Kızılay İzmir'den Academic Workshop

Genç Kızılay İzmir Academic Workshop etkinliğinde, akademik alanda profesyonel olmak isteyen gönüllülerle beraber, tamamen İngilizce olarak akademik makale yazma, kaynak tarama, yüksek lisans ve lisans tezleri yazma alanlarında sunumlar ve atölye etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Türk Kızılay İzmir Şube Şefi Doruk Can Mutlu ve Genç Kızılay İzmir Başkanı Begüm Tay katılım sağladı.

17 Temmuz 2021 - 15:28

Türk & Genç Kızılay İzmir Uluslararası İlişkiler Birimi Yönetim Kurulu Üyesi Halit Berat ERKEN: "Avrupa Gençlik Beceri Günü'nde bir etkinlik gerçekleştirip akademik yayın yapma konusunda bilgilerimi ve tecrübelerimi Kızılay bünyesi altında aktarma şansı bulduğum için çok mutluyum. Uluslararası İlişkiler Birimi ile birlikte etkinliklerimizin gelişerek devam etmesini umuyorum. Hedefimiz, etkinliklerimizin giderek daha büyük kitlelere ulaştırmak ve bunun gibi etkinlikler ile akıllarda yer eden bir topluluk olmaktır." dedi.

Bu haber 508 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()