Gaziemir Belediyesi'nden çevre katliamı iddialarına yanıt!

02 Mart 2021 - 17:16

Gaziemir Belediyesi, bazı basın yayın organlarında çıkan "Gaziemir'de çevre katliamı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Bugün bazı basın yayın organlarında çıkan “Gaziemir’de çevre katliamı” başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu alan Moloz Ayrıştırma ve Transfer Merkezi olarak kullanılmaktadır. Bu uygulama yeni değildir, yıllardır bu alan kısa süreli moloz depolama ve ayrıştırma alanı olarak kullanılmaktadır.

İlçemizde yol kenarlarına, ormanlık ve boş alanlara gelişigüzel ve kaçak yollarla dökülen molozlar belediye ekiplerimiz tarafından toplanarak bu alana taşınmaktadır. Molozlar bu alanda kısa süre depolanıp ayrıştırılması yapıldıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesinin belirlediği moloz döküm alanlarına transfer edilmektedir. Bu işlemin yapılmasının nedeni, İzmir Büyükşehir Belediyesinin moloz döküm alanlarına ayrıştırması yapılmayan molozları kabul etmemesidir.

Çevre katliamı yapıldığı, doğanın kirletildiği haberleri tamamen asılsızdır."

Bu haber 485 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()