Gazeteci Üküş: AKP artık siyasi ömrü bitmiş bir partidir

Gazeteci İmambakır Üküş son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdiği sosyal medya mesajında "AKP artık siyasi ömrü bitmiş bir partidir" ifadelerini kullandı.

23 Kasım 2020 - 17:32

AKP' li Bülent Arınç' ın katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla hareketlenen siyasi gündemi özetleyen Üküş yaptığı paylaşımda "AKP reform için toplumu test ediyor... Daha çokta MHP'yi test ediyor"  derken AKP' nin sınırlarını MHP' nin belirlediği yorumuna da yer verdi.

AKP' nin yaptığı her hamleyle daha çok kaybettiğini de belirten Gazeteci ve İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş mesajının sonunda AKP' nin siyasi ömrünü tamamlamış bir siyasi parti olduğu görüşünü paylaştı.

Üküş' ün paylaşımı şöyle:

Bu haber 818 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()