Foça’nın Milli Sporcusu Veli Ortak, Finlandiya Yolcusu

2019 Avrupa Gençlik Oyunlarının Paralimpik Kategorisinde ülkemizi temsil edecek olan Foça Belediyesi Engelli Boccia Sporcusu Veli Ortak, Finlandiya’ya ulaşmak üzere yola çıktı.

24 Haziran 2019 - 16:26

2019 Avrupa Gençlik Oyunlarının Paralimpik Kategorisinde ülkemizi temsil edecek olan Foça Belediyesi Engelli Boccia Sporcusu Veli Ortak, Finlandiya’ya ulaşmak üzere yola çıktı.

 

Milli Sporcumuz Veli Ortak, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Foça Belediyesi Boccia Antrenörü Şebnem Sezer ve Türkiye Paralimpik Boccia Milli Takımı arkadaşları ve aileleriyle birlikte, 25-30 Haziran tarihlerinde Finlandiya'da düzenlenen 2019 Avrupa Gençlik Oyunlarına katılacak.

Türkiye Milli Takımına Avrupa Gençlik Oyunları için bol şans dileyen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘Milli Sporcumuz Veli Ortak’ın yeni başarılar kazanacağına yürekten inanıyoruz. Sporcumuz Veli Ortak ve Antrenörümüz Şebnem Sezer’e bizlere bu gururu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz’’dedi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan (TBESF) yapılan açıklamada, Türkiye'yi yüzme ve boccia branşlarında, üçü kadın, altısı erkek 9 sporcunun temsil edeceği bildirildi.

Pajulahti Olimpik ve Paralimpik Merkezi'nde yapılacak oyunlarda 13-23 yaş arasındaki genç sporcular mücadele edecek. Sporcular atletizm, yüzme, judo, boccia, golbol, masa tenisi, tekerlekli sandalye basketbol ve showdown branşlarında 8 farklı disiplinde madalya arayacak.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı (TBESF) Arif Ümit Uztürk'ün başkanlığını yaptığı kafilede, şu sporcular yer alıyor: Boccia: Ömer Şan, Veli Ortak, Mehmet Emir Ateş ve Mahmut Çoban-Yüzme: Sümeyye Boyacı, Sevilay Öztürk, Nil Şahin, Uğur Şenel, Koral Berkin Kutlu

Bu haber 576 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()