FOÇA, İZMİR ENTERNASYONAL FUARI’NDA

Foça Belediyesi, dün açılan Uluslararası İzmir Fuarı’na büyük renk katıyor…

07 Eylül 2019 - 11:28

Foça Belediyesi, özenle hazırladığı fuar standında Foça’nın turistik zenginliklerini tanıtıyor.

Bu yıl 88.’si düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 6-15 Eylül tarihlerinde Kültürpark’ta düzenleniyor. Foça Belediyesi, kentin doğal güzelliklerini, tarihi zenginliklerini ve yöresel lezzetlerini, fuar ziyaretçilerine ve turizm profesyonellerine etkin biçimde aktarıyor.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve personeli, Foça standına gelen fuar ziyaretçileri ile yakından ilgileniyor.

Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘Foça’mız, ülkemizin değişik illeri ve çevre ilçelerden gelen misafirlerimizin çok sevdiği, tatil için tercih ettiği kentlerin başında geliyor. Amacımız, bu ilgiyi canlı tutmanın yanında, özellikle yurt dışından gelen turistlerin ve turizm yatırımcıların ilgisini Foça’ya çekmek. Çünkü Foça, antik geçmişi ve mitolojiye de konu olmuş benzersiz doğal güzellikleriyle ilgi görmeyi gerçekten hak ediyor. Kentimizi her yönüyle geliştirmek, kentimizde yaşayan insanlarımıza, turizmcilerimize ve misafirlerimize maksimum fayda sağlayıp, güzellikler sunmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İzmir Enternasyonal Fuarında bize destek veren, Foça Turizmciler, Yatırımcılar ve Esnaf Derneği Başkanı Sayın Umut Tutar’a ve Foça Turizm Danışma Şube Müdürümüz Sayın Samir Büyükkaya’ya çok teşekkür ediyorum. Sizleri, Foça Belediyesi standımıza davet ediyorum.’’dedi.

Foça Belediyesi, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 3. hol 3004 numaralı standında yer alıyor.

 

Bu haber 657 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()