FOÇA’DA TARIM İÇİN KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ TOPLANTISI

Foça’da, tarımsal faaliyetler için alınacak Koronavirüs tedbirleri konulu toplantı gerçekleştirildi.

07 Mayıs 2020 - 12:43

Foça Kaymakamlığı tarafından koronavirüs salgını önlemleri kapsamında, ilçede tarım işçisi çalıştıran toprak sahipleri ve aracılar için düzenlenen bilgilendirme toplantısında, sosyal mesafe kuralına dikkat edildi.

Foça Kaymakamı Ali Çetin’in başkanlığındaki, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün de katıldığı toplantıda; İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Gürbüz ve İlçe Tarım Müdürü Harun Tercanlıoğlu katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı. Tarım işçilerinin sağlığı konusunda gerekli tedbirler, uyulması gereken hijyen kuralları ve ürünler için tüm süreçlerde uygulanması gereken sağlık koşulları anlatıldı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Besin güvenliğinin sağlığımız için ne kadar önemli olduğu çok iyi biliyoruz. Zor günleri birlikte aşarken, çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olmaya, onlara güç vermeye devam edeceğiz.’’dedi.

Bu haber 624 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()