FOÇA’DA ‘‘CUMHURİYET ve KADIN’’ KONULU SÖYLEŞİ

Foça Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında ‘‘Cumhuriyet ve Kadın’’ konulu söyleşi ve belgesel film gösterimi düzenlendi.

29 Ekim 2019 - 16:43

Atatürk Araştırmacısı-Yazar Ahmet Gürel, konuşmacı olarak katıldığı söyleşide; yine kendisinin hazırladığı ve Cumhuriyet kazanımlarının Türk Kadınına sağladığı hukuki ve sosyal faydaları konu edinen 40 dakikalık bir belgesel film gösterildi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe katılan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Atatürk Araştırmacısı-Yazar Ahmet Gürel’e, Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi Başkanı Şeniz Ararat ile birlikte teşekkür çiçeği sundu.

Ahmet Gürel’e ve Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi Başkanı Şeniz Ararat’a teşekkür eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Atatürkçü Düşünce Derneğimizin, Foça Şubemizin ve çok kıymetli Başkanımızın emekleri, her zaman çok fazla. Cumhuriyetimizin 96. Yılında; yaptıkları ve yapacakları her şey için çok teşekkür ederim. Foça Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Cumhuriyetin değerlerine ve Ulu Önderimiz Atatürk’ün İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza da teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.’’dedi.

Bu haber 1094 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()