FOÇA BELEDİYESİ KENDİ İMKÂNLARIYLA YENİLEDİ

Foça Belediyesi merkez hizmet binasının holü ve halkla ilişkiler bölümünün iç tasarımı ile tüm kısımların parke zemin kaplaması komple yenilendi.

07 Ağustos 2019 - 16:07

Foça Belediyesi’nin kendi iş gücü ile küçük bir harcama yaparak hazırladığı düzenlemenin ardındanortaya çıkan sade ve güzel bir görünüm, vatandaşlarca da beğenildi.

İki gün gibi çok kısa bir sürede tamamlanan iç mekân düzenlemesinde personeli ile birlikte yoğun tempoda çalışan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, estetik görünümün vatandaşla iletişim sağlamada olumlu bir enerji yaratacağını ifade etti.

 

 

Bu haber 937 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()