FIRST TOUCH’ İlk Dokunuş - KARMA RESİM SERGİSİ, CULT Arnavutköy’de…

Açıldığı günden itibaren büyük dikkat çeken ve birbirinden ünlü isimlerin akınına uğrayan Arnavutköy’ün yeni cazibesi CULT, bu kez karma resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

19 Aralık 2016 - 08:55

Sanat Yönetmeni Gizem Günaçtı’nın küratörlüğünde gerçekleşecek olan “First Touch” İLK DOKUNUŞ isimli karma resim sergisi, 20 Aralık 2016 tarihinde başlayacak ve 7 Ocak 2017 tarihine kadar CULT’ın 3. Katı Cult Art’ta gezilebilecek.Cult Art, her türlü malzemeyle farklı kompozisyon ve yaklaşımlarıyla, duygularını kağıt ve tuvale yansıtan, her biri kendi alanında uzmanlaşmış sanatçıları, aynı çatı altında topluyor.Soprano Asude Cemre İnci ve modacı Emel Yıldırım sergiyi açılıştan önce gezdiler ve detaylı bilgiler aldıkları eserleri, dakikalarca hayranlıkla incelediler. Küratör Gizem Günaçtı, Cult Art’ın ilk sergisi olan “First Touch” için; “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Sessizliğimizi ve hüznümüzü, çizgideki mana ve fırçanın dansıyla ortaya koymak, içimizdeki bizi dışarı çıkaracaktır. En büyük isteğimiz barış, dostluk ve huzur kelimelerinin, bu anlamlı sergide bir bütün olmasıdır. Belki de siyaha bulaşan dünyamızın ve ruhumuzun böyle bir sergiye ihtiyacı vardır” açıklaması yaptı.

CULT’ın müdavimlerine ve sanatseverlere, eşsiz boğaz manzarasında birbirinden önemli sanatçıların modern tarzdaki resimlerini keyifle takip etme ve satın alma fırsatı sunan serginin açılış kokteylinin ardından OMG “Oldies My Goldies” konseptli after party düzenlenecek.

İş, sanat ve cemiyet hayatından isimlerin katılacağı sergi açılışımıza davetlisiniz.

Tarih: 20 Aralık Salı
Kokteyl: 19:30
After Party: 22:00 OMG (Oldies My Goldies)
Adres: Arnavutköy Mahallesi, Beyazgül Caddesi No: 2
Telefon: (0212) 287 02 44

“FIRST TOUCH” resim sergisinde yer alan sanatçılar ve eserleri şunlar;

SANATÇI _ ESER ADI

Dilan ÖZDEMİR “B aa Baktı Bana”
Ari ALPERT “Çivi Çiviyi Söker”
Ari ALPERT “Bıktım”
Gülçin AZLANDOĞAN “Doğuş”
Özge İZGİŞ “Kanattaki Kız”
Dilan ÖZDEMİR “Pretty Faces”
Dilan ÖZDEMİR “Security”
Ari ALPERT “Akorman”
Çiğdem AKGÜN “Elephant”
Çiğdem AKGÜN “Zebra”
Ari ALPERT “Lauren Becall”
Ahmet ŞEN “Tabiart I”
Ahmet ŞEN “Tabiart II”
Ahmet ŞEN “Tabiart III”
ÖZGE İZGİŞ

“Kombinasyonun Koordinasyonu”

Bu haber 2405 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()